Grappenhall Family Home Remodelling

We were requested to remodel the rear living space, converting the dining room and lean to garage into a large, open plan living space for the family to use every day and for entertaining. As the heart of the home the kitchen needed to be functional, whilst providing a dining and living space for all to enjoy. The central island was designed to be beautiful but practical with ample storage space, generous working areas and a solid wood breakfast bar to complement the existing dining room table. The inclusion of a Quooker boiling tap was a must have. Mounting the iPad on the wall with Bluetooth integration to the sound system was vital for this music loving family. The French and Trifold doors allowed the expansion of the kitchen into the garden, extending the living and entertaining space.

BEFORE

AFTER